Lyx vs. billigt?Tröja: Hope, 1600:-
Tröja: Lindex, 299:-

Budget vs. lyx? vad väljer man?

Love / Matilda


acne visar stilen


Höstkollektionen från Acne är en kombination av rockiga pilot-och skinnjackor, naturfärgade stickade koftor, klänningar i romantiskt snitt och mocka-boots med chilklack. Låt inspirationen flöda! ;)

Love/Amelie

höst i fredens tecken


Överallt syns peace-märken i alla dess färger och former; som örhängen, armband, tryck på t-shirtar och sjalar och till och med fastnitade på stövlar. Peace är utan tvekan höstens tecken!
Använd detta fredens märke, men gör det med stil. Med för många är det lite hippie-varning. Kom i håg att det bara ska va en snygg detalj/accessoar ;)

Love/Amelie

hold on and reach for the sun


Skjorta: Åhlens Leo Sjal: Från Tyskland Jeans: Åhlens Skor: Skopunkten


life has just begunSkjorta
Tiger of Sweden JeansCrocker, JC  SkärpTiger of Sweden GlasögonÅhléns
SkorMango KlockaTriwa

Love/Amelie

and if I'd fall, would you pick me up?Kavaj: Zoul, MQ Röd väska: H&M Leo sjal: Köpt i Tyskland Skor: Diechman sko Klocka: Aldo, USA

Love / Matilda


Inspire me


Bilder: Facehunter.blogspot.com, whowhatwear.com. skor: H by Hudson

finns de något bättre än insperation? Första outfiten är favoriten.

Love / Matilda


I'm coming back for you one day


Beige skjorta: Åhlens  Skor;  Skopunkten   Skärp; Tiger of Sweden   Pilot/skinn jacka med fårskinn; Åhlens
Klocka;
från USA 

Love / Matilda


veckans outfit: kvinnligt med kavajJag älskar kavajen och tycker den ska finnas i varje modeintresserads garderob. Den kan matchas till en pennkjol för den lite mer feminina men ändå strikta looken, eller kan den kombineras med jeans (blåa som svarta) och en over-size t-shirt för en lite mer laid-back look.
Denna veckan är det pennkjolen som gäller till kavajen, som gärna får vara lite sailor inspirerad. Till detta har ja matchat ett par svarta stövletter och en kuvertväska. En retro väska slår aldrig fel, så titta efter en på second-hand. Där finns de i alla möjliga färger och former så det är bara att välja och vraka tills du hittar din perfekta väska ;)
Brunt är en av höstens färger, men de går utmärkt att kombinera en svart kavaj med en brun kjol.
Som topp har jag valt ett slappt linne men ränder som förstärker sailor-looken ytterligare. Men det går lika bra med ett enfärgat linne i benvitt eller beige :)

Love / Amelie


a twist in my story

Pilotjackan. Ullfoder. Leopard. fakepäls. Hudfärger/Nude/Beige. Rött. Stickat. Kamelfärgat. Skinn. Boots. stövlar - Spännen, Snörning, Detaljer. Struktur. Mad men. Power dressing. Kvinnligt. Bälten. Svart. Grått. Marint. Romantiskt. Rockigt. Klassiskt.

 Höst 10' börjar närma sig!RSS 2.0